So werden Sie Händler: hier klicken!

 

D3O fabriceert premium schok absorberende producten door hun uniek gepatenteerde technoligie die gebruik maakt van verbeterde chemie en productie.
Het resultaat is een dun, flexibel, comfortabel en lichtgewichte bescherming zonder te compenseren qua sterkte. Het goed presterende en beschermende materiaal dat D3O produceerd wordt in veel verschillende markten gebruikt waaronder: motorsport, electronica, schoenen en PPE.
Een nieuwe samenwerking tussen D3O en Richa heeft geresulteerd in de introductie van een volledige D3O beschermingsset (level 1) in bijna alle nieuwe jassen en broeken uit de 2014 Richa collectie.
Omdat D3O marktleider is in motorkledingbescherming kan het een perfecte samenwerking aan met Richa. Hun gezamelijke toewijding om de meest ideale balans te vinden tussen veiligheid en comfort heeft geresulteerd in de meest belovende collectie van Richa ooit.

Alle nieuwe jassen en broeken die een D3O logo hebben zijn uitgerust met een volledige D3O beschermingsset: een centrale rugbeschermer, schouder en elleboogset voor de jassen en D3O kniebeschermers voor de broeken.

Om je huidige kleding een upgrade te geven zijn de verschillende onderdelen ook los verkrijgbaar.
D3O

 

Hoe werkt het?

Standaard is het D3O materiaal rustig te buigen, maar bij een impact reageerd het materiaal door te verstijven en daardoor de energie op te vangen van de val. Daarna zal het materiaal zich weer ontspannen en te buigen zijn.